Kunststof kozijnen Zutphen

Op zoek naar kunststof kozijnen in Zutphen? Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en monteren van kunststof kozijnen voor zowel zakelijke als particuliere klanten in Zutphen en omgeving.

Bekijk de mogelijkheden en vraag direct online een offerte aan voor uw nieuwe kunststof kozijnen. Met onze hoogwaardige producten en meer dan 25 jaar vakmanschap zorgen wij voor een perfecte afwerking die jarenlang meegaat!

Lensink Kozijnen Liike 03195
Lensink Kozijnen Liike 03183
Lensink Kozijnen Liike 03111
Lensink Kozijnen Liike 03221
Lensink Kozijnen Liike 03126
Lensink Kozijnen Liike 03107

Waarom kiezen voor kunststof kozijnen?

Kunststof kozijnen bieden tal van voordelen die uw woning in Zutphen naar een hoger niveau tillen!

Onze kozijnen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van HR++ isolatieglas, wat zorgt voor uitstekende isolatie. Hierdoor blijft uw woning warmer in de winter en koeler in de zomer, wat resulteert in een lagere energierekening. U kunt ook kiezen voor HR+++ isolatieglas met een nog hogere isolatiewaarde.

Alle voordelen op een rij

  • Milieuvriendelijk en recyclebaar;

  • Betere isolatie en verhoging van wooncomfort;

  • Verlaging van energierekening;

  • Inbraakveiligheid wordt verbeterd;

  • Hoogwaardige kwaliteit;

  • Lange levensduur;

  • 10 jaar fabrieksgarantie;

  • HR++ isolatieglas of HR+++ isolatieglas.

Ontdek de mogelijkheden voor uw woning

Bij Lensink Kozijnen begrijpen we dat uw kozijnen perfect moeten passen bij de stijl van uw woning in Zutphen. Daarom bieden wij een ruime keuze aan kleuren en stijlen, zodat u altijd een kozijn vindt dat aansluit bij uw smaak. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een klassieke houten uitstraling of juist naar een strak en minimalistisch design, wij hebben het perfecte kunststof kozijn voor u.

Vraag vandaag nog een gratis offerte aan of kom langs in onze showroom

Wilt u profiteren van de voordelen van kunststof kozijnen in Zutphen? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan via onze website. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies op maat. U kunt ook contact met ons opnemen voor meer informatie of een bezoek brengen aan onze showroom in Vorden, waar u onze kozijnen en andere producten in het echt kunt bekijken! Maak telefonisch een afspraak, wij zorgen dat de koffie dan klaar staat!

Lensink Kozijnen 01261

Wat we nog meer doen

Naast kozijnen bieden wij ook een breed scala aan deuren en schuifpuien, zodat u uw hele woning in Zutphen kunt voorzien van hoogwaardige en stijlvolle producten.

Bekijk onze inspirerende projecten uit Zutphen

Bent u op zoek naar inspirerende projecten uit Zutphen? Bij Lensink Kozijnen hebben we in samenwerking met Kappert Bouw al meer dan 20 woningen succesvol gerenoveerd voor de woningbouwvereniging.

Onlangs hebben we opnieuw gewerkt aan een woningbouwproject in Zutphen, waarbij we twee straten met elk 5 woningen hebben gerenoveerd, wat resulteert in een totaal van 10 gerenoveerde woningen. In deze renovatie hebben we alle kozijnen vervangen en hoogwaardige kunststof exemplaren geïnstalleerd.

Neem hieronder een kijkje bij de foto's van onze projecten uit Zutphen en laat u inspireren!

Lensink Kozijnen Liike 0036
Lensink Kozijnen Liike 02938
Lensink Kozijnen Liike 03085