Ik wil mijn kozijnen vervangen, en nu?

U heeft de keuze gemaakt: uw kozijnen moeten vervangen worden. Maar hoe gaat het proces dat daarop volgt dan?

Lensink Kozijnen Liike Gecomprimeerd 00335

Onze werkwijze

  1. Zodra u een aanvraag indient, beginnen wij met het beoordelen van de situatie. Kunnen wij goed bij de kozijnen, hoe ziet uw woning eruit en wat zijn de (globale) afmetingen? Uit dit bezoek volgt een vrijblijvende offerte.

  2. Daarop volgt vaak een bezoek aan onze showroom. Dit biedt u de kans om de kozijnen te voelen, te zien en uw wensen te bespreken. Is alles duidelijk? Dan bevestigt u de opdracht en gaan we bij u thuis alles tot in de details opmeten en onze afspraken concreet maken. Dit wordt door zowel ons als u ondertekend. Vervolgens worden de kozijnen besteld en plannen we een datum voor de montage.

  3. Onze monteur komt de huidige kozijnen demonteren, alles opruimen en de nieuwe kozijnen monteren. Kozijn voor kozijn, dus alles dat eruit gaat wordt diezelfde dag nog vervangen. Inclusief afwerkingen, afkitten en stofzuigen. Schilderen is niet meer nodig met deze kunststof kozijnen. Onze monteur neemt het hele plaatje voor eigen rekening en verdwijnt pas als de kozijnen binnen én buiten volledig zijn afgewerkt.

  4. Het enige dat u eigenlijk nog hoeft te doen is controleren of alles akkoord en naar wens is. En natuurlijk de ramen lappen!

Lensink Kozijnen Liike 03259
Lensink Kozijnen Liike Gecomprimeerd 00128
Lensink Kozijnen Liike Gecomprimeerd 00090