Ontdek hier onze aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen voor uw woning of bedrijfspand uitzoeken? Ontdek alle opties bij Lensink Kozijnen. Onze aluminium kozijnen zijn van hoogwaardige kwaliteit. De kozijnen zijn sterk, maatvast en zelfs recyclebaar. Kies voor aluminium kozijnen en kies voor een duurzame toekomst.

De voordelen van aluminium kozijnen

Het aanbod kozijnen is groot, dus waarom kiest u voor aluminium kozijnen?

  • Een strakke, moderne uitstraling. Het is verkrijgbaar in steellook of met slanke profielen.

  • Onderhoudsarm. De aluminium kozijnen zijn gemakkelijk, snel te reinigen en blijven lang mooi.

  • Duurzaam én recyclebaar. Een keuze voor de lange termijn.

  • Bespaar energiekosten. Onze aluminium kozijnen zijn goed geïsoleerd, wat resulteert in een prettig binnenklimaat én een lagere energierekening.

Zo zien de aluminium kozijnen eruit

Lensink Kozijnen 01390
Side 05 Serre aluminium profielen achterhoek 24 1000x1
Lensink Kozijnen 01392
Lensink Kozijnen 01384

Kiezen tussen verschillende soorten kozijnen

U kunt kiezen voor zowel kunststof als voor aluminium kozijnen bij Lensink Kozijnen. U kunt hier ook kiezen voor aluminium kozijnen met een steellook. Voor zowel kunststof als aluminium kozijnen geldt: Goede isolatiewaarden en géén condensvorming!

Gecomprimeerd Lensink Kozijnen Niice Digital Marketing 00875

Aluminium kozijnen op maat bestellen en laten plaatsen

Bestelt u onze aluminium kozijnen? Dan houdt het voor ons niet op bij de levering. Onze eigen vakmensen verzorgen het correct plaatsen van de profielen en maken het proces daarmee voor u zo zorgeloos mogelijk.

Bekijk de kozijnen in onze showroom zelf en beoordeel of dit de juiste keuze is voor uw woning. Tijdens uw bezoek gaan wij samen met u door de opties om uiteindelijk tot een passend advies te komen. Maak direct een afspraak via de mail of telefonisch, of loop binnen als u in de buurt bent. De koffie staat klaar!

Hoe zit het met aluminium kozijnen?

Veelgestelde vragen beantwoord

  1. Kan ik de kozijnen in een showroom bekijken? Jazeker, in onze showroom vind je verschillende voorbeelden van de kozijnen, met extra opties! De showroom is open van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 16.30 uur. Maak direct telefonisch een afspraak. Het is ook mogelijk om een afspraak buiten openingstijden op afspraak te maken.

  2. Plaatsen jullie de kozijnen ook voor mij? Ja, als u bij ons kozijnen bestelt, komen onze eigen monteurs deze zelf leveren en monteren. Voordat wij langskomen maken we hierover duidelijke afspraken.

  3. Kan ik ervoor kiezen de kozijnen zelf te monteren? Wanneer dit jouw wens is, is dat natuurlijk mogelijk. Wij maken dan een afspraak voor de levering van de kozijnen met u. Wij zullen de kozijnen wel komen inmeten en indien gewenst nadien komen afstellen.