De beste kunststof kozijnen

Bent u op zoek naar kunststof kozijnen voor uw woning of bedrijfspand? Dan bent u bij Lensink Kozijnen aan het juiste adres. Wij bieden kunststof kozijnen van hoogwaardige kwaliteit van topmerken. Onze kozijnen zijn niet alleen sterk en duurzaam, maar ook energiezuinig en onderhoudsarm. Bovendien hebben wij kunststof kozijnen in houtlook met houtnerfstructuur, in verschillende stijlen, en in talloze kleuren.

GEALAN en VEKA

Kunststof kozijnen van hoogwaardige kwaliteit

Een leven lang genieten van uw woning? Dat kan met onze kunststof kozijnen. Bij Lensink Kozijnen kunt u kiezen uit kunststof kozijnen van de merken GEALAN en VEKA. Deze staan bekend om hun hoge kwaliteit en duurzaamheid.

Onze kunststof kozijnen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn voorzien van HR++ isolatieglas. Dit glas isoleert de woning en houdt wind en kou buiten, wat betekent dat het glas bijdraagt aan een lagere energierekening. U kunt ook kiezen voor HR+++ isolatieglas, wat een nog hogere isolatiewaarde heeft.

De voordelen van kunststof kozijnen

  • Milieuvriendelijk en recyclebaar;
  • Hoogwaardige kwaliteit;
  • 10 jaar fabrieksgarantie;
  • HR++ isolatieglas of HR+++ isolatieglas;

Binnen een maand geleverd

Als u ervoor kiest de kozijnen zelf te monteren, kunnen wij binnen een maand leveren! Wij raden dit alleen aan als u erg handig bent, bouwkennis hebt en ervaren bent. Kiest u ervoor om de kozijnen door ons te laten monteren, dan zit daar een langere wachttijd aan verbonden. U weet dan wel zeker dat het goed gebeurt!

Lensink Kozijnen Liike 03063
Kunststof kozijnen door Lensink
Kozijnen vervangen voor Kunststof
Gevel met kunststof kozijnen

Kies tussen kunststof of aluminium kozijnen

Kiest u voor kunststof of aluminium kozijnen? Bij Lensink Kozijnen bieden wij allebei aan. Welke kozijnen het beste bij uw woning of bedrijfspand passen, hangt af van uw wensen en de specifieke eisen die u stelt aan uw kozijnen.

Aluminium kozijnen zijn bijvoorbeeld licht van gewicht en zeer sterk, wat ze bijzonder geschikt maakt voor grote ramen of glazen puien. Bovendien zijn de kozijnen duurzaam, onderhoudsarm en goed isolerend. Aluminium kozijnen zijn ook te verkrijgen in steellook profiel (slanke vormgeving). Het voordeel van dit profiel is dat deze een koudebrugonderbreker hebben. Dat betekent goede isolatiewaarden en geen condensvorming aan de binnenzijde. Kunststof kozijnen zijn daarentegen voordeliger in aanschaf en hebben een lange levensduur.

Installeer direct zonwering of rolluiken

Als u bij Lensink Kozijnen kiest voor kunststof kozijnen én zonwering of rolluiken, dan plaatsen wij dat in een keer. Dat betekent hetzelfde aanspreekpunt, geen extra montagekosten en geen extra voorrijkosten. En uw hele gevel weer een frisse look.

Lensink Kozijnen voordelen Zutphen

Kunststof kozijnen bestellen en laten plaatsen

Lensink kozijnen levert niet alleen de kunststof en aluminium kozijnen in Winterswijk, Doetinchem, Zutphen, Deventer en omliggende plaatsen. Onze eigen vakmensen zullen de producten zelf komen monteren. Zo kunt u zonder zorgen genieten van uw nieuwe kunststof kozijnen.

Kom naar onze showroom in Vorden om de kozijnen zelf te bekijken en beoordelen. Tijdens een bezoek brengen wij samen uw wensen in kaart en kunt u de verschillende stijlen, kleuren en profielen beter bekijken. Samen komen we zo tot een passend, vrijblijvend advies. Maak direct een afspraak via de mail of telefonisch, of loop binnen als u in de buurt bent. De koffie staat klaar!

De keuze al gemaakt? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Veelgestelde vragen

Werkzaamheden

Kozijnen

Glas