De beste kunststof kozijnen door Lensink Kozijnen

Bent u op zoek naar kunststof kozijnen voor uw woning of bedrijfspand? Dan bent u bij Lensink Kozijnen aan het juiste adres. Wij bieden kunststof kozijnen van hoogwaardige kwaliteit van topmerken. Onze kozijnen zijn niet alleen sterk en duurzaam, maar ook energiezuinig en onderhoudsarm. Bovendien hebben wij kunststof kozijnen in houtlook met houtnerfstructuur, in verschillende stijlen, en in talloze kleuren.

GEALAN en VEKA

Kunststof kozijnen van hoogwaardige kwaliteit

Een leven lang genieten van uw woning? Dat kan met onze kunststof kozijnen. Bij Lensink Kozijnen kunt u kiezen uit kunststof kozijnen van de merken GEALAN en VEKA. Deze staan bekend om hun hoge kwaliteit en duurzaamheid.

Onze kunststof kozijnen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn voorzien van HR++ isolatieglas. Dit glas isoleert de woning en houdt wind en kou buiten, wat betekent dat het glas bijdraagt aan een lagere energierekening. U kunt ook kiezen voor HR+++ isolatieglas, wat een nog hogere isolatiewaarde heeft.

Gecomprimeerd Lensink Kozijnen Niice Digital Marketing 01394
Gecomprimeerd Lensink Kozijnen Niice Digital Marketing 00875
Gecomprimeerd Lensink Kozijnen Niice Digital Marketing 01167
Gecomprimeerd Lensink Kozijnen Niice Digital Marketing 01384
Gecomprimeerd Lensink Kozijnen Niice Digital Marketing 01382

Kies tussen kunststof of aluminium kozijnen

Kiest u voor kunststof of aluminium kozijnen? Bij Lensink Kozijnen bieden wij allebei aan. Welke kozijnen het beste bij uw woning of bedrijfspand passen, hangt af van uw wensen en de specifieke eisen die u stelt aan uw kozijnen.

Aluminium kozijnen zijn bijvoorbeeld licht van gewicht en zeer sterk, wat ze bijzonder geschikt maakt voor grote ramen of glazen puien. Bovendien zijn de kozijnen duurzaam, onderhoudsarm en goed isolerend. Aluminium kozijnen zijn ook te verkrijgen in steellook profiel (slanke vormgeving). Het voordeel van dit profiel is dat deze een koudebrugonderbreker hebben. Dat betekent goede isolatiewaarden en geen condensvorming aan de binnenzijde. Kunststof kozijnen zijn daarentegen voordeliger in aanschaf en hebben een lange levensduur.

Gecomprimeerd Lensink Kozijnen Niice Digital Marketing 00956

Kunststof kozijnen bestellen en laten plaatsen

Lensink kozijnen levert niet alleen de kunststof en aluminium kozijnen, onze eigen vakmensen zullen de producten zelf monteren. Zo kunt u zonder zorgen genieten van uw nieuwe kunststof kozijnen.

Kom naar onze showroom in Vorden om de kozijnen zelf te bekijken en beoordelen. Tijdens een bezoek brengen wij samen uw wensen in kaart en kunt u de verschillende stijlen, kleuren en profielen beter bekijken. Samen komen we zo tot een passend, vrijblijvend advies. Maak direct een afspraak via de mail of telefonisch, of loop binnen als u in de buurt bent. De koffie staat klaar!

De keuze al gemaakt? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Kunststof kozijnen laten plaatsen

Veelgestelde vragen beantwoord

  1. Kan ik de kozijnen in een showroom bekijken? Dat kan! Graag ontvangen wij u in onze showroom te Vorden. Hier kunt u de kozijnen bekijken en alle varianten ontdekken. De showroom is open van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 16.30 uur. Maak direct telefonisch een afspraak.

  2. Hoe werkt het laten plaatsen van de kozijnen bij jullie? Wanneer u kozijnen bij Lensink Kozijnen bestelt, komen wij zelf de kozijnen leveren én monteren. Hierover maken wij duidelijke afspraken met u voordat onze vakmensen langskomen.

  3. Is het ook mogelijk om de kozijnen zelf te monteren? Jazeker, wanneer dit gewenst is maken wij een afspraak met u voor de levering. Wij meten wel zelf de kozijnen in en komen langs om alles af te stellen.