De juiste kunststof deur en kozijn voor u

De juiste deur en deurkozijn voor uw woning, hoe kies je dat? De stijlen, soorten, kleuren en materialen zijn enorm divers. Dat maakt de keuze niet altijd makkelijker. Dus wij maken het simpel: als u zoekt naar een duurzame, onderhoudsvriendelijke en aantrekkelijke deur, dan is een kunststof deur een goede optie om in overweging te nemen. Kunststof deuren zijn veelzijdig, sterk en energie-efficiënt. Welke kunststof deuren kiest u?

GEALAN en VEKA

Kunststof deuren en kozijnen

Bij Lensink Kozijnen leveren en monteren we VEKA en GEALAN profielen in de Achterhoek. Deze bedrijven produceren isolerende, duurzame en hoogwaardige producten die een lagere energierekening en prettig binnenklimaat tot gevolg hebben. De kunststof deuren zijn gemaakt van hoogwaardig PVC en zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan zonder te vervagen of te verweren.

Kunststof deur en raam kozijnen
Gevel met kunststof kozijnen
Kunststof schuif deuren
Schuifpui met kunststof kozijnen
Kunststof Kozijnen door Lensink Kozijnen

Een kunststof voordeur of achterdeur kiezen

Als u op zoek bent naar een nieuwe kunststof deur voor uw voordeur of achterdeur, bedenk dan waar u uw keuze op baseert. Zoek een deur die aansluit bij de stijl van uw woning of pand, die matcht bij de rest van uw kozijnen of die aan uw technische wensen voldoet. Hebt u hulp nodig bij het kiezen van de juiste deur? Loop eens binnen bij onze showroom voor inspiratie of een vrijblijvend advies!

Wij zijn werkzaam in en rondom Winterswijk, Zutphen, Doetinchem en Deventer. Dus woont u in de Achterhoek, dan staan wij voor u klaar.

Kunststof deuren en kozijnen laten plaatsen

Het bestellen en laten plaatsen van een kunststof deur

Door goed te kiezen voor de juiste stijl en door de deur(en) professioneel te laten plaatsen, kunt u jarenlang genieten van uw nieuwe kunststof deur.

Lensink Kozijnen levert en monteert de deuren voor u! Kom naar onze showroom in Vorden om zelf de kozijnen en deuren te bekijken en beoordelen. Samen brengen we uw wensen in kaart. U kunt vervolgens direct een bestelling doen of met een vrijblijvend advies op zak later uw keuzes maken. Maak direct een afspraak via de mail of telefonisch, of loop binnen als u in de buurt bent. De koffie staat klaar!

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen?