Kunststof kozijnen Winterswijk

Op zoek naar hoogwaardige kunststof kozijnen in Winterswijk? Lensink Kozijnen staat voor u klaar! Of u nu een zakelijke klant bent of een particulier, wij leveren en monteren kunststof kozijnen van topkwaliteit in Winterswijk en omgeving. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise zorgen wij ervoor dat uw nieuwe kozijnen perfect bij uw woning passen!

Lensink Kozijnen Liike 03430

Waarom kiezen voor kunststof kozijnen van Lensink Kozijnen?

  • Uitgebreide mogelijkheden: Bij Lensink Kozijnen bieden wij een breed scala aan kleuren en stijlen, zodat uw nieuwe kozijnen volledig aansluiten bij uw persoonlijke smaak en de uitstraling van uw woning.

  • Verhoogde isolatiewaarde: Met onze kunststof kozijnen verbetert u de isolatie van uw woning aanzienlijk. Onze kozijnen zijn voorzien van hoogwaardig HR++ isolatieglas, dat de warmte binnenhoudt en de kou buiten. Hierdoor bespaart u op uw energiekosten en geniet u van een aangenaam en comfortabel binnenklimaat. Daarnaast bieden wij ook de optie van HR+++ isolatieglas voor een nog hogere isolatiewaarde.

  • Onderhoudsvriendelijk: Dankzij de duurzame materialen waarvan onze kunststof kozijnen zijn gemaakt, hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over het schilderen van uw kozijnen. Onze kozijnen behouden jarenlang hun kwaliteit en uitstraling.

  • Veiligheid en duurzaamheid: Onze kunststof kozijnen zijn niet alleen inbraakwerend, maar ook milieuvriendelijk en recyclebaar. U draagt dus bij aan een duurzamere toekomst, terwijl u geniet van een veilige en comfortabele woonomgeving.

  • Bovendien bieden wij 10 jaar fabrieksgarantie op al onze kozijnen, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw investering.

Vraag vandaag nog een gratis offerte aan voor uw nieuwe kunststof kozijnen in Winterswijk!


Bezoek ook onze showroom

Hoewel wij graag bij u in Winterswijk komen, begrijpen we dat u onze kunststof kozijnen eerst in het echt wilt zien. Daarom nodigen wij u uit om een bezoek te brengen aan onze showroom in Vorden. Tijdens uw bezoek zal een van onze collega's samen met u uw wensen in kaart brengen en alle opties doornemen. Op die manier kunnen we een passend, maar vrijblijvend advies geven. Als u er zeker van wilt zijn dat we tijd voor u kunnen vrijmaken, kunt u een afspraak maken. Wij zorgen dat de koffie klaarstaat wanneer u langskomt!

Lensink Kozijnen Liike 03241
Lensink Kozijnen Liike 7
Lensink Kozijnen Liike 03194
Lensink Kozijnen Liike 03106
Lensink Kozijnen Liike 03066

Ook terecht voor deuren en schuifpuien

Naast kunststof kozijnen bieden wij ook een breed scala aan deuren en schuifpuien, zodat u uw hele woning in Winterswijk kunt voorzien van hoogwaardige en stijlvolle producten.

Kozijnen vervangen, rolluik geplaatst en buitenafwerking vervangen

Project in Winterswijk

Aan de Oostervoort in Winterswijk hebben wij alle kozijnen van een woning mogen vernieuwen, en wat een transformatie is het geworden! De nieuwe antracietkleurige kozijnen geven de gevel een moderne uitstraling. Naast nieuwe kozijnen hebben we ook met zorg rolluiken geplaatst en de buitenafwerking compleet vernieuwd. Met deze ingrepen hebben we de woning niet alleen een modernere look gegeven, maar ook volledig onderhoudsvrij gemaakt. Bekijk hieronder de voor- en na foto's!

Voor en na

Marcel voorzijde oud
Marcel achterzijde oud
Marcel voorzijde nieuw
Marcel achterzijde nieuw
Marcel achterzijde nieuw 2