Nieuwbouw projecten met Lensink Kozijnen

Kunststof kozijnen, aluminium kozijnen, deuren, schuifpuien; bij Lensink Kozijnen leveren we de producten én de diensten die erbij horen. Dat doen we al 25 jaar voor huiseigenaren, aannemers en projectontwikkelaars in de Achterhoek.

Zoekt u naar een partij die alle kozijnen kan leveren voor uw nieuwbouwproject? Dat, en meer, zijn wij.

Ons aanbod

Elke woning heeft kozijnen nodig

Maar niet elk kozijn is hetzelfde. Welk soort kozijn is de beste keuze, en welke partij kan dat leveren? Bij Lensink Kozijnen kun je terecht voor kunststof kozijnen (VEKA en GEALAN) en aluminium kozijnen. Stuk voor stuk de hoogste standaard op gebied van isolatie, duurzaamheid en esthetiek.

Bekijk alle producten

Waarom Lensink Kozijnen inschakelen voor uw nieuwbouwprojecten?

  • Binnen een maand geleverd, ook in grote aantallen. Voor een uniforme kwaliteit en uitstraling voor het gehele project en volgens planning.

  • We bieden volledige montageservice door onze ervaren monteurs, zodat u kunt focussen op andere aspecten van de bouw. Gebruik van maken? Dan geldt de levering binnen een maand niet meer.

  • Flexibele levering. Elk project is anders en hoewel de ene keer onze montageservice ideaal is, is de volgende keer levering voldoende. Die flexibiliteit heeft u bij ons.

  • Kwaliteit, snelheid en kostenefficiëntie. Bij Lensink kijken we naar de toekomst. Onze kunststof kozijnen zijn daarom niet alleen duurzaam, ze zijn ook van hoge kwaliteit, snel geleverd en scherp geprijsd.

Uw partner voor de lange termijn

Onze kozijnen zijn duurzaam, maar onze samenwerking ook! Door ons in te schakelen kiest u voor een betrouwbare partner die meedenkt, denkt in oplossingen en garant staat voor kwaliteit. Wij streven naar langdurige samenwerkingen en doen er alles aan om de samenwerking voor u zo prettig mogelijk te maken.

Wij nemen alle zorgen omtrent de kozijnen uit handen, u focust op de rest. Samenwerken?

Over Lensink Kozijnen Achterhoek
Kozijnen laten leveren?

Neem contact met ons op

Kozijnen nodig voor uw nieuwbouwproject of voor een ander project? Wij helpen u graag!

Bel direct om de mogelijkheden door te spreken of vraag vrijblijvend een offerte aan.