Kunststof kozijnen Doetinchem

Welkom bij Lensink Kozijnen, uw betrouwbare partner voor kunststof kozijnen in Doetinchem en omgeving. Of u nu op zoek bent naar nieuwe kozijnen voor uw zakelijke pand of uw eigen woning, wij staan voor u klaar.

Met onze hoogwaardige kwaliteit, ruime keuze aan kleuren en stijlen, en uitstekende service zorgen wij ervoor dat uw nieuwe kunststof kozijnen perfect bij uw woning passen!

Waarom kiezen voor kunststof kozijnen?

  • Milieuvriendelijk en recyclebaar: Onze kozijnen zijn duurzaam en kunnen volledig gerecycled worden, waardoor u bijdraagt aan een beter milieu.

  • Verhoogd wooncomfort: Dankzij de uitstekende isolatie blijft uw woning warm in de winter en koel in de zomer.

  • Lagere energierekening: De isolerende eigenschappen van onze kozijnen zorgen voor een efficiënter energieverbruik, wat resulteert in lagere energiekosten.

  • Verbeterde inbraakveiligheid: Onze kunststof kozijnen zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden een uitstekende bescherming tegen inbraak.

  • Lange levensduur en fabrieksgarantie: U kunt vertrouwen op de duurzaamheid van onze kozijnen, ondersteund door een garantie van 10 jaar.

  • Keuze uit HR++ of HR+++ isolatieglas: Voor maximale isolatie kunt u kiezen voor HR+++ isolatieglas.

Kunststof kozijnen in Doetinchem en omgeving

Bent u gevestigd in Doetinchem of in de omgeving? Wij leveren kunststof kozijnen in de Achterhoek, waaronder Doetinchem. Bekijk onze website voor meer informatie en vraag eenvoudig online een offerte aan voor uw nieuwe kunststof kozijnen. Onze kozijnen worden met zorg gemonteerd door onze deskundige medewerkers.

Lensink Kozijnen Liike 03490
Lensink Kozijnen Liike 03469
Lensink Kozijnen Liike 03435
Lensink Kozijnen Liike 03361
Lensink Kozijnen Liike 03297

Kom langs in onze showroom

U bent van harte welkom in onze showroom in Vorden. Hier kunt u onze kunststof kozijnen en andere producten in het echt bekijken. Tijdens uw bezoek zal een van onze collega's samen met u uw wensen nauwkeurig bespreken en verkennen we alle beschikbare opties. Op basis hiervan bieden we u een passend, maar geheel vrijblijvend advies. Om ervoor te zorgen dat we voldoende tijd voor u kunnen vrijmaken, raden wij u aan om een afspraak te maken of telefonisch contact met ons op te nemen op 0575559232.

Grote variatie aan producten

Naast kozijnen bieden wij ook een breed scala aan schuifpuien en deuren, zodat u uw hele woning in Doetinchem kunt voorzien van hoogwaardige en stijlvolle producten.

Kunststof deur en raam kozijnen
Lensink Kozijnen 01382
Lensink Kozijnen 01261
Lensink Kozijnen 01389
Lensink Kozijnen 01103