Kunststof kozijnen


Lensink Kozijnen levert kunststof kozijnen van het merk ALKU en VEKA. De kwaliteit van kunststof kozijnen is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Er wordt dan ook steeds vaker de keuze gemaakt voor kunststof kozijnen. De kozijnen zijn in talloze kleuren verkrijgbaar en kunnen geleverd worden met houtnerfstructuur en houtlook verbindingen. Daardoor zijn de kunststof kozijnen nauwelijks meer van hout te onderscheiden.
Wij leveren onze kozijnen standaard met HR++ isolatieglas. HR++ isolatieglas isoleert uw woning en zorgt ervoor dat er minder wind en kou naar binnen komt. Dit levert een besparing op de energiekosten op, de investering wordt dus uiteindelijk terugverdiend.
 

ALKU

Lensink Kozijnen is erkend dealer van ALKU. Lensink Kozijnen levert hoogwaardige kwaliteit in uw woning waarvan u een leven lang kunt genieten. Sinds 1990 produceren zij kunststof kozijnen. De kozijnen van ALKU isoleren warmte en geluid. De fabrieksgarantie is 10 jaar, ook op sluit- en hangwerk. Het productiesysteem van ALKU is gecertificeerd met KOMO-keur. Daarnaast staat het fabricageproces en de kwaliteit onder controle van Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG). ALKU staat voor maatwerk.
 

VEKA

VEKA staat voor maatwerk, snelle levertijd en correcte prijzen. Met de kunststof kozijnen van VEKA leveren wij kozijnen die duurzaam zijn, geluidsoverlast tegengaan en goed isoleren.
Kunststof kozijnen

Aluminium kozijnen


De waarde van een woning wordt voor een groot deel bepaald door de uitstraling. U wilt niet te veel tijd en werk steken in de uitstraling van uw woning. Daarom kiezen steeds meer mensen voor onderhoudsarme kozijnen. Met aluminium kozijnen kunt u uw woning een stijlvol en modern uiterlijk geven. Er is veel variatie mogelijk in kleur, uitstraling en vormgeving. 
 

De voordelen van aluminium kozijnen:

  • Aluminium is maatvast. Er is daardoor nauwelijks sprake van inkrimping of uitzetting bij warm, koud of vochtig weer.
  • Aluminium kozijnen zijn gunstig voor de stookkosten en zijn goed geïsoleerd.
  • Aluminium kozijnen zijn gemakkelijk te reinigen en onderhoudsarm.
  • Duurzaam en recyclebaar. 

Onze vakmensen zorgen voor een correcte plaatsing van uw aluminium kozijnen.
Aluminium kozijnen
Vorden 0575-559232
Lichtenvoorde 0544-376399
Winterswijk 0543-727050
Zutphen 0575-727050