Zonweringen


Met een zonnescherm bepaalt u zelf of u geniet van de zon of juist van schaduw. Als vanzelfsprekend zijn er verschillende oplossingen denkbaar als u kiest voor aanschaf van zonwering. Hierbij kunt u denken aan screens, knikarm- uitvalschermen, markiezen, rolluiken of binnenzonwering. Bovenstaande producten (van P.B.S.) worden geleverd en gemonteerd door het team van Lensink Kozijnen.
 
Verder heeft u bij deze systemen keuze uit handmatige of elektrische (Somfy motoren) bediening. Wilt u langer genieten van de avonden? Dan is het de moeite waard om de aanschaf van terrasverwarming te overwegen. De door ons geleverde terrasverwarming met infrarode stralingswarmte is geschikt voor overdekte balkons, terrassen en veranda's. Je verwarmt niet de lucht maar de mens. Zodoende zijn ze zuinig in gebruik en veiliger dan gasheaters. 
Zonweringen

Kunststof kozijnen


Lensink Kozijnen levert kunststof kozijnen van het merk ALKU en VEKA. De kwaliteit van kunststof kozijnen is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Er wordt dan ook steeds vaker de keuze gemaakt voor kunststof kozijnen. De kozijnen zijn in talloze kleuren verkrijgbaar en kunnen geleverd worden met houtnerfstructuur en houtlook verbindingen. Daardoor zijn de kunststof kozijnen nauwelijks meer van hout te onderscheiden.
Wij leveren onze kozijnen standaard met HR++ isolatieglas. HR++ isolatieglas isoleert uw woning en zorgt ervoor dat er minder wind en kou naar binnen komt. Dit levert een besparing op de energiekosten op, de investering wordt dus uiteindelijk terugverdiend.
 

ALKU

Lensink Kozijnen is erkend dealer van ALKU. Lensink Kozijnen levert hoogwaardige kwaliteit in uw woning waarvan u een leven lang kunt genieten. Sinds 1990 produceren zij kunststof kozijnen. De kozijnen van ALKU isoleren warmte en geluid. De fabrieksgarantie is 10 jaar, ook op sluit- en hangwerk. Het productiesysteem van ALKU is gecertificeerd met KOMO-keur. Daarnaast staat het fabricageproces en de kwaliteit onder controle van Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG). ALKU staat voor maatwerk.
 

VEKA

VEKA staat voor maatwerk, snelle levertijd en correcte prijzen. Met de kunststof kozijnen van VEKA leveren wij kozijnen die duurzaam zijn, geluidsoverlast tegengaan en goed isoleren.
Kunststof kozijnen

Aluminium kozijnen


De waarde van een woning wordt voor een groot deel bepaald door de uitstraling. U wilt niet te veel tijd en werk steken in de uitstraling van uw woning. Daarom kiezen steeds meer mensen voor onderhoudsarme kozijnen. Met aluminium kozijnen kunt u uw woning een stijlvol en modern uiterlijk geven. Er is veel variatie mogelijk in kleur, uitstraling en vormgeving.
 

De voordelen van aluminium kozijnen:

  • Aluminium is maatvast. Er is daardoor nauwelijks sprake van inkrimping of uitzetting bij warm, koud of vochtig weer.
  • Aluminium kozijnen zijn gunstig voor de stookkosten en zijn goed geïsoleerd.
  • Aluminium kozijnen zijn gemakkelijk te reinigen en onderhoudsarm.
  • Duurzaam en recyclebaar. 

Onze vakmensen zorgen voor een correcte plaatsing van uw aluminium kozijnen.
Aluminium kozijnen

(Voor)deuren


Een voordeur moet passen bij de bouwstijl van uw huis. Deze is immers voor een deel bepalend voor de uitstraling. Voordeuren zijn er dan ook in vele verschillende uitvoeringen.
 
Bij de keuze van een goede voordeur gaat het natuurlijk om meer dan alleen uitstraling. Zo wilt u ongenode gasten maar al te graag buiten de deur houden evenals kou, tocht en geluidshinder. Vanzelfsprekend denken wij graag mee als het gaat om een voordeur die bij u past.
(Voor)deuren

Dakkapellen


Lensink Kozijnen is uw adres voor dakkapellen. De plaatsing van een kunststof dakkapel is van toegevoegde waarde voor uw gehele woning. Het geeft u immers een goede mogelijkheid om licht en ruimte te creëren.

De gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit en zeer goed bestand tegen allerlei weersinvloeden. Het maatwerkproduct van uw keuze wordt door ons persoonlijk gefabriceerd. Aangezien een dakkapel van positieve invloed behoort te zijn op de uitstraling van uw woning bieden we u talloze variatie mogelijkheden. Op basis van onze expertise en uw wensen komen we tot de voor u perfecte dakkapel. Lensink Kozijnen draagt hierbij zorg voor een uitstekend product met lange levensduur.
Dakkappellen

Gevelbekleding


Lensink Kozijnen maakt gebruik van het Keralit® gevelbekleding systeem. Het Keralit® systeem is kleurvast, duurzaam, onderhoudsarm en heeft een garantie van maar liefst 10 jaar.
 
Daarnaast verkopen wij ook dakranden, gootaftimmeringen en dakkapellen. Deze zijn allemaal van kunststof vervaardigd en dus onderhoudsarm.
Ze zijn in vele uitvoeringen en kleuren te verkrijgen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Of kijk alvast op www.keralit.nl
Gevelbekleding

Vensterluiken


Vensterluiken bieden nog altijd de beste oplossing voor het weren van de zon en in de winter houdt u de kou buiten. Bent u op zoek naar (kunststof c.q. aluminium) vensterluiken dan bent u bij ons aan het juiste adres, zowel voor kwaliteit als betaalbaarheid. De diverse modellen zijn onderhoudsarm en in vele kleuren verkrijgbaar. Dit alles met een garantie van 10 jaar.
Vensterluiken

Horsystemen

 

Heeft u ook teveel last van vliegen in uw woning?

Dan is de aanschaf van een horsysteem zeker de moeite waard. Door het plaatsen van horren worden insecten op een simpele manier buiten uw huis gehouden en wordt uw woning op een natuurlijke manier uitstekend geventileerd.
Lensink Kozijnen levert maatwerkproducten voor ramen en deuren, van eenvoudig tot zeer geavanceerd. Er is een enorme keuze in vorm en kleur. Voor ramen is er een keuze uit inzethorren, vaste horren of rolhorren. Zelfs voor toogramen en ramen met schuine hoeken hebben wij horren. In alle RAL-kleuren leverbaar. Dus voor elke opening bieden wij u een oplossing.
 Om een keuze te kunnen maken is het belangrijk om eerst vast te stellen om welk soort raam het gaat en/of het naar binnen of naar buiten opent. Voor deuren is er keuze uit een vouwhordeur, rolhordeur, schuifhordeur of vaste hordeur. Ook zijn er oplossingen speciaal voor Velux dakramen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

www.keje.nl en www.velux.nl
Horsystemen
Vorden 0575-559232
Lichtenvoorde 0544-376399
Winterswijk 0573-727050
Zutphen 0575-727050