Verhaal van Remco

Nieuwsgierig naar hoe het is om als monteur kozijnen bij Lensink Kozijnen te werken? Remco, al sinds oktober 1999 onderdeel van ons team, vertelt je graag over zijn ervaring bij Lensink!

Werkzaamheden

Als kozijnmonteur en serviceklussen is Remco sinds 1999 verantwoordelijk voor het zorgvuldig demonteren van oude kozijnen en het vakkundig installeren van nieuwe, inclusief alle bijkomende werkzaamheden.

Hoe hij bij Lensink terecht is gekomen

Remco's achtergrond omvat een opleiding tot SMEOT bankwerk onderhoudsmonteur. Hoewel hij bij zijn start bij Lensink geen ervaring had in de bouw, heeft hij zich snel ontwikkeld tot een vaardige professional in het vak. Via zijn vorige baan als magazijnmedewerker bij een bouwmaterialenhandel is hij bij Lensink terechtgekomen.

Afwisseling en het team

Wat hij het allerleukste vindt aan zijn werk? De afwisseling! Geen enkele dag is hetzelfde. En de sfeer hier? Die is gewoonweg fantastisch. Lekker gezellig en ongedwongen. Bij ons geldt: het is pas klaar als het écht klaar is. "Het team is gezellig, klein, en betrouwbaar om mee samen te werken," vertelt hij.

Lensink Kozijnen Liike 02949

Gezellige, ongedwongen sfeer

“De sfeer bij Lensink is gezellig, ongedwongen” - Remco

En hoewel hij meerdere projecten heeft waar hij met trots op terugkijkt, is het de samenwerking en de fijne collega's die voor hem boven alles uitsteken. Elk jaar worden er meerdere personeelsuitjes georganiseerd, soms met partners erbij. Maar ook de dagelijkse routine draagt bij aan de teamspirit; elke ochtend begint met een heerlijke bak koffie.

Ook werken bij Lensink?

Ben jij na het lezen van het verhaal van Remco ook enthousiast geworden om onderdeel te worden van dit team? Neem dan een kijkje tussen onze vacatures en kom eens langs voor een kop koffie. We heten je van harte welkom!