service en onderhoud kunststof kozijnen

Service en onderhoud


Voor onderhoud aan uw kozijnen kunt u het beste contact met ons opnemen. Wij willen schade, slijtage of mogelijke lekkage voorkomen. 
  • Heeft u ramen die lastig sluiten of een deur die klemt?
  • Of heeft u schade na brand of inbraak?
  • Heeft u last van tocht of lekkage?
Onze vakmensen staan voor u klaar. Het is aan te raden uw kozijnen preventief te onderhouden. Door ons onderhoud willen we tijdige scheurtjes, gaatjes of krassen voorkomen en vakkundig wegwerken. U verlengt de levensduur van uw kozijnen door tijdig een onderhoudsbeurt aan uw kozijnen uit te laten voeren.
 

Wat kunt u zelf doen?


Zelf kunt u uw kozijnen schoonmaken met een speciaal reinigingsmiddel. Vuil dient u voorzichtig te verwijderen.

Subsidies en leningen


Een actueel onderwerp; draag bij aan een schoner leefmilieu en verspil geen energie. De gemiddelde nieuwbouwwoning wordt steeds energiezuiniger en bestaande huizen worden gerenoveerd en verduurzaamd. 
 

Subsidies

Ook de overheid wil investeren in het verduurzamen van woningen in Nederland. We raden u daarom aan om altijd te infomeren bij de gemeentelijke instanties, voor eventuele financiële tegemoetkomingen voor uw investering in nieuwe kunststof kozijnen. 
Op de website www.energiesubsidiewijzer.nl treft u een overzicht van subsidies en aantrekkelijke leningen om uw woning energiezuiniger te maken die gelden binnen uw gemeente.
 

RVO

RVO heeft een breed aanbod van subsidie- en financieringsregelingen. U kunt met behulp van de overheid energieneutraal bouwen. Op de website van www.rvo.nl kunt u meer lezen over de mogelijkheden en voorwaarden. Daarnaast kunt u bekijken of u in aanmerking komt voor subsidie.
 

Leningen

 

Energiebespaarlening


Het Nationaal Energiebespaarfonds verstrekt de Energiebespaarlening. Als particuliere huiseigenaar of Vereniging van Eigenaren (VvE) kunt u een Energiebespaarlening aanvragen. Wanneer u energiebesparende maatregelen neemt kunt u gebruik maken van deze aantrekkelijke mogelijkheid.
 

Particulieren

Als particulier kunt u minimaal € 2.500,- en maximaal € 25.000,- lenen met een rente van 1,7 % (10 jaar). U dient eigenaar en bewoner te zijn van een bestaande woning.
 

VvE

Wanneer u als VvE uw appartementencomplex wilt verduurzamen kunt u de VvE Energiebespaarlening afsluiten. Er geldt een maximum van € 65.000,- per appartement en een rente vanaf 2,0 %. Op de website van www.energiebespaarlening.nl kunt u meer lezen over de voorwaarden van het afsluiten van de lening. U kunt direct een leencheck doen of een lening aanvragen.
Vorden 0575-559232
Lichtenvoorde 0544-376399
Winterswijk 0543-727050
Zutphen 0575-727050