Achtergrond afbeeldingenAchtergrond afbeeldingen
VACATURE WERKVOORBEREIDER

Vacature werkvoorbereider


In verband met uitbreiding van ons team zoeken wij voor ons kantoor in Vorden een werkvoorbereider. In deze functie ben je werkzaam in zowel de particuliere markt als zakelijke markt. Uitdaging en afwisseling gegarandeerd!

 

Dit ga je doen

De afwisseling van kantoorwerk en het bezoeken van klanten en (bouw)projecten in met name de Achterhoek zorgen ervoor dat geen enkele dag hetzelfde voor je is. Je maakt technische tekeningen van producten voor offertes en productie. Daarnaast bezoek je klanten om projecten in te meten en heb je veel klantcontact onder andere over (uitgebrachte) offertes. Je verricht de (na) calculatie voor de kunststof- en aluminiumkozijnen en zorgt daarnaast voor de verkoop en werkvoorbereiding. Vind je het een uitdaging om de zakelijke markt uit te breiden? Dan vind je voldoende ruimte en uitdaging in deze functie. 

 

Organisatie

Lensink Kozijnen is al meer dan 25 jaar dé specialist voor het monteren van kunststof en aluminium kozijnen. Zij monteren hoogwaardige producten die ze compleet afgewerkt leveren. Lensink is een dynamische organisatie met een platte organisatiestructuur. Het kantoor met bijbehorende moderne showroom bevindt zich in Vorden. 

 

Wat wij vragen

We zien graag dat je bouwkundige kennis hebt. Voor de uitvoering van de functie wordt verwacht dat je zelf veel verantwoordelijkheid neemt en is het van belang dat je minimaal 3 jaar werkervaring hebt in een bouw gerelateerde functie.


Wat wij bieden

Er is veel ruimte voor vrijheid en verantwoordelijkheid. Je komt te werken in een klein, hecht team bestaande uit 6 collega’s. Samenwerken is daarom van groot belang. Naast een marktconform salaris wordt een goed secundair arbeidsvoorwaardenpakket geboden.  Het betreft een fulltime functie van 40 uur, 32 uur is zeker bespreekbaar. 
 

Vragen of solliciteren?

Heb je vragen of wil je solliciteren? Neem dan contact op met Maarten Lensink via [email protected] Solliciteren kan door het sturen van je CV en korte motivatie naar [email protected] Kijk op www.lensinkkozijnen.nl voor meer informatie over ons bedrijf. 
Werkvoorbereider
Werkvoorbereider
Vorden 0575-559232
Lichtenvoorde 0544-376399
Winterswijk 0543-727050
Zutphen 0575-727050